INDOOR RECLAME


Wij verzorgen vele vormen van indoor reclame. Van pos-materiaal als kliklijsten, plafondborden tot permanent full-color wandbekleding d.m.v. airtex of geprinte panelen. Daarnaast zijn er spandoeksystemen die ook voor interieurtoepassingen erg geschikt zijn. Wij zorgen dat uw pand van binnen ook de uitstraling krijgt die past bij uw organisatie. Tevens zorgen we ervoor dat reclame-acties van winkelketens opvallen, maar geven ook uw kantoorpand de professionele uitstraling die bij uw bedrijf past.

Snijfolie, Avery, Plotfolie, Vriezenveen

POS-MATERIAAL

Met onze ‘point-of-sale’-producten als plafondhangers, displays, vloerstickers, schappenborden, raamstickers etc. brengt u de actuele acties in uw winkel of restaurant onder de aandacht. Ook met prints op karton, schuimplaten of re-board zijn uw promotiemogelijkheden oneindig. De meeste materialen zijn al binnen 3 werkdagen leverbaar.

TEXTIELFRAMES

In deze frames blijft u wisselen met geprinte doeken. Onze full color decotex doeken drukt u eenvoudig in de aluminiumframes dankzij een dunne pees. Een moderne oplossing voor de vraag naar flexibele reclamesystemen. Doordat het systeem relatief goedkoop en erg makkelijk te monteren is, zijn wanddecoraties binnen in een mum van tijd te realiseren en kunt u voordelig wisselen van print.

Full Color, Belettering, , Twente, Stickers

FREESTEKSTEN

Voor diverse doeleinden van indoor reclame gebruiken wij freesteksten van verschillende materialen zoals acrylox, RVS, dibond en forex. Gefreesde logo’s of teksten op afstandshouders geven een ruimtelijk effect en een professionele uitstraling.

GEPRINT BEHANG / WANDDECORATIE

Door middel van geprint behang is uw wanddecoratie gauw gerealiseerd. Full-color geprint airtex kan door middel van behanglijm eenvoudig op een wand worden aangebracht. Uw logo of foto kunnen wij ook printen op panelen en worden door onze medewerkers bij u op locatie vakkundig gemonteerd.

 

Offerte op maat aanvragen?
Op werkdagen reageren we altijd binnen 24 uur!