Spuiten

Kwaliteit in maatwerk en spuiten van series

Doordat we de mogelijkheid hebben om in eigen huis te stralen, kwaliteitsnormen te meten en te testen kunnen we een kwaliteit leveren wat past bij het hoogwaardig segment op gebied van spuitwerk. Met onze geautomatiseerde spuitcabines voldoen we aan de nieuwste milieueisen en is ons productieproces bovendien erg duurzaam. Onze spuiterij is ingericht op zowel groot als klein spuitwerk voor de industriële en transportsector.

Efficiënt voorbehandelen 
Het verwijderen of gladmaken van oude laklagen, walshuid, roest en of verfresten gebeurt doorgaans voornamelijk door te schuren. In veel gevallen kunnen wij het in onze straalcabine veel efficiënter aanpakken. Bij het stralen worden alle deklagen zoals walshuid, roest en verfresten van de betreffende materialen verwijderd. Waarbij nadien door zowel onze spuit- en poedercoatafdeling een goede verdere behandeling mogelijk is. Doordat hier geen oplosmiddelen bij gebruikt worden is het bovendien milieuvriendelijker.

Moderne faciliteiten
We hebben de beschikking over twee volledig geautomatiseerde spuitcabines die voldoen aan de nieuwste milieueisen en zijn voorzien van uitgebreid railsysteem. Het spuiten van o.a. luxe auto’s, bedrijfswagens, keukenmeubels en kleine series industrieel spuitwerk gebeurt in onze kleine cabine. In onze grote spuitcabine worden niet alleen complete vrachtwagencombinaties, opleggers en stadsbussen gespoten, maar ook containers, series onderdelen voor de industrie- en transportsector. Met onze mengmachine kunnen wij elke lakkleur benaderen.

 

Offerte op maat aanvragen?
Op werkdagen reageren we altijd binnen 24 uur!