Spuiten

Kwaliteit in maatwerk en spuiten van series

Doordat we de mogelijkheid hebben om in eigen huis te stralen, kwaliteitsnormen te meten en te testen kunnen we een kwaliteit leveren wat past bij het hoogwaardig segment op gebied van spuitwerk. Met onze geautomatiseerde spuitcabines voldoen we aan de nieuwste milieueisen en is ons productieproces bovendien erg duurzaam. Onze spuiterij is ingericht op zowel groot als klein spuitwerk voor de industriële en transportsector.

Efficiënt en milieuvriendelijk voorbehandelen door te stralen
Het verwijderen of gladmaken van oude laklagen, walshuid, roest en of verfresten gebeurt doorgaans voornamelijk door te schuren. In veel gevallen kunnen wij het in onze straalcabine veel efficiënter aanpakken . Bij het stralen worden alle deklagen zoals walshuid, roest en verfresten van de betreffende materialen verwijderd. Waarbij nadien door zowel onze spuit- en poedercoatafdeling een goede verdere behandeling mogelijk is.

Moderne faciliteiten
We hebben de beschikking over twee volledig geautomatiseerde spuitcabines die voldoen aan de nieuwste milieueisen en zijn voorzien van uitgebreid railsysteem. Het spuiten van o.a. luxe auto’s kleinere bedrijfswagens, keukenmeubels en kleine series industrieel spuitwerk gebeurt in onze kleine cabine (L:8m x B:3,5m x H:3m). In onze grote spuitcabine (L:20m x B:5m x H:5m) worden niet alleen complete vrachtwagencombinaties, opleggers of stadsbussen van o.a. Keolis (voorheen Syntus) gespoten maar ook containers, grote en kleine series onderdelen voor de industrie en transportsector. Daarnaast kunnen wij ieder gewenste kleur op maat maken in onze eigen kleurmengerij.

Meer weten over spuiten?