Spandoeken


Zet spandoeken in als blikvanger voor uw pand of tijdens een evenement! Daar is een full-color geprint spandoek namelijk erg geschikt voor. Wij leveren spandoeken full color geprint op diverse materialen zoals PVC Frontlit, Meshdoek en ProPes. Op spandoeken printen wij haarscherpe full color prints, enkel-  of dubbelzijdig. Daarnaast verzorgen onze monteurs de installatie van spandoekframes aan uw pand of op locatie.

 

Spandoeken, Frontlit, Bouwhekdoek, PVC, Meshdoek, Bouwhekbanner, Banner

PVC Frontlit

Wij bedrukken spandoeken in full color enkel – of dubbelzijdig met elke relameboodschap. Full color geprint PVC Frontlit is dankzij een speciale coating zowel binnen als buiten uitstekend te gebruiken. Spandoeken kunnen zonder naden geleverd worden tot een breedte van ruim 5 meter! De spandoeken kunnen naar wens worden afgewerkt met tunnels een pees, zomen en/of ringen.

Spandoeken, Frontlit, Bouwhekdoek, PVC, Meshdoek, Bouwhekbanner, Banner

Meshdoek

Spandoek van meshdoek dit is stevig  winddoorlatend materiaal speciaal geschikt voor buitengebruik, aan gevels en op de bouw als bouwhekdoeken, geveldoeken, steigerdoeken. Wij bedrukken meshdoek in Full color enkellzijdig met uw relameboodschap. De spandoeken kunnen naar wens worden afgewerkt met tunnels een pees, zomen en/of ringen.

Spandoeken, Frontlit, Bouwhekdoek, PVC, Meshdoek, Bouwhekbanner, Banner

Spandoekframe

Hang je spandoeken stevig op met deze spandoekframes met een industriële look, oerdegelijk en snel te monteren: een Spandoekframe is de perfecte omlijsting voor ieder spandoek. Strak op te spannen, voor zowel indoor- als outdoortoepassingen. Het frame met industriële ‘look’ komt uit de steigerbouw en is supersterk en eenvoudig te monteren. Met de buizen en koppelingen zijn uiteenlopende frames te maken.

 

Offerte op maat aanvragen?
Op werkdagen reageren we altijd binnen 24 uur!