Autobelettering & Carwrap


Autobelettering is effectief reclame maken op een relatief goedkope manier. Maak van uw voertuig rijdend visitekaartje met een enorm bereik! Voor veel grote bedrijven in Twente beheren wij de belettering van het wagenpark. Uiteraard zorgen we er ook voor dat de  ZZP’er en MBK’er professioneel de weg op kunnen en gezien worden.

Snijfolie, Avery, Plotfolie, Vriezenveen

Snijfolie

Snijfolies of plotfolies zijn bedoeld voor belettering door middel van snijteksten. Met een klein kleurenpallet is dit vaak ook de goedkoopste variant van belettering. Wij gebruiken met name gerenomeerde merken als Avery en Oracle voor onze snijfolies.

Carwrapfolie, Carwrap, Twente, Vriezenveen

Carwrapfolie

Het alternatief voor het spuiten van auto’s. Wordt veel toegepast op particuliere voertuigen, maar ook op bedrijfswagens. De mogelijkheden zijn oneindig, van mooie matte tinten tot metaal- of zelfs houtstructuren. Wij gebruiken het ook regelmatig voor opvallende reclame-voertuigen.

Full Color, Belettering, Autobelettering, Twente, Stickers

Full Color geprinte folie

Als je echt wilt opvallen kies je voor een belettering met een opvallend beeld. We kunnen hele voertuigen inpakken met full-color prints, maar combineren het ook vaak met andere folies. Een opvallend resultaat is gegarandeerd!

Ontwerp, Belettering, Autobelettering, Twente

Ontwerp

Onze vormgevers denken graag met u mee over een bestaand ontwerp, maar maken indien gewenst ook een ontwerp naar uw wens. Wilt u een afspraak maken? Stuur even een mail naar onze ontwerpers of kom eens langs in Vriezenveen.

 

Offerte op maat aanvragen?
Op werkdagen reageren we altijd binnen 24 uur!