Bewegwijzering


Het nut van goede bewegwijzering word je vaak pas duidelijk als je de weg niet kunt vinden. Met zo min mogelijk middelen mensen op de juiste plek krijgen, we helpen u graag op weg. Efficiëntie, herkenbaarheid en duurzaamheid vinden wij erg belangrijk als het om bewegwijzering gaat. Een eenvoudig kantoorbordje of een eenvoudige reclamezuil leveren wij vaak al binnen 5 werkdagen. Voor grote projecten komen wij bij u langs om samen te inventariseren wat er nodig is. We maken daar vervolgens een plan, offerte en visueel voorstel van en nemen dit zorgvuldig met u door.

 

Bewegwijzeringsbordjes

Kantoorbordjes, parkeerbordjes, afwezigheidsbordjes en soortgelijke borden kunnen wij vaak al binnen enkele dagen leveren. Uiteraard zijn er duizenden varianten te bedenken, voor de mogelijkheden kunt u contact opnemen met onze reclame-afdeling.

 

Bewegwijzeringszuilen

U wilt bezoekers gauw de weg wijzen? Bewegwijzeringszuilen in uw huisstijl zorgen voor herkenning en zijn het begin van de bewegwijzering op uw terrein. Wij leveren ze in talloze varianten, formaten en materialen.

Bewegwijzeringsplan

Naast het leveren van afzonderlijke bewegwijzeringsproducten, helpen wij u ook graag met het bedenken en realiseren van een bewegwijzeringsplan. Wij komen graag op locatie kijken en analyseren de situatie ter plaatse. We maken vervolgens een plan, we zorgen ervoor de mensen de weg van entree naar kantine weten te vinden, maar na een bakje koffie in uw kantine ook snel de weg naar het toilet kunnen vinden. Kortom van A naar Z en vice versa. Wij vertalen dit binnen uw huisstijl naar een goed ontwerp, bepalen de materiaalkeuze en bespreken het voorstel en de offerte vervolgens graag met u. De montage en realisatie voeren wij vervolgens zelf uit. Korte lijnen, precies waar het om gaat.

  1. Analyse op locatie
  2. Tekstueel bewegwijzeringsplan
  3. Ontwerp en visualisatie
  4. Materiaaladvies
  5. Bespreken van offerte en plan met opdrachtgever
  6. Montage en realisatie

 

Offerte op maat aanvragen?
Op werkdagen reageren we altijd binnen 24 uur!