Stickers


Er zijn meer dan een miljoen mogelijkheden en toepassingen voor stickers en elke toepassing vereist weer andere technieken.Wij hebben jaren lange ervaring in het bedrukken van stickers en weten welke materialen geschikt zijn voor uw sticker. Naast de verschillende materialen en druktechnieken kunnen wij ook stickers in bijzondere vormen maken, bijna elke stickervorm is mogelijk. 

Raamsticker

Raamstickers zorgen voor de eerste indruk van uw bedrijfspand. Raamstickers kunnen verschillende functie uitingen geven aan een reclameboodschap of het draagt bij aan het creëren van een bepaalde sfeer in kantoorruimte. Daarnaast kan een raamsticker zorgen voor meer privacy in een bepaalde ruimte. Wij bieden een zeer uitgebreid assortiment aan raamstickers. Full color geprint in hoge resolutie of juist lichtdoorlatend. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Stickers op rol

Stickers op rol zijn ideaal om jouw producten of goederen te voorzien van jouw logo of reclameboodschap. Deze PVC-vrije stickers bedrukken wij in full color in hoge resolutie en snijden wij in iedere gewenste vorm. De stickers op rol zijn snel leverbaar tegen lage prijzen daarnaast leveren wij hierbij een handige Label dispenser box dit is een kartonnen doosje waarbij de sticker automatisch los komt van de backing, ideaal voor op het bureau.

Keuringsstickers

Veiligheid staat voorop. Machines en apparaten worden periodiek gekeurd om een veilige werk- en leefomgeving te garanderen. Een keuringssticker geeft aan dat een machine gekeurd is. Denk daarbij aan bijvoorbeeld een keuringsstickers op brandblussers, ziekenhuisapparatuur, bouwgereedschap en noem maar op. Onze keuringsstickers zijn gemaakt van een permanent hechtende zelfklevende folie met een beschermlaminaat. Deze keuringsstickers kunnen wij voorzien van uw eigen logo en kunnen in ieder gewenste vorm gesneden worden.

Lichtbaksticker

Opvallen is de boodschap voor uw etalage of bedrijfspand. Met lichtreclame is uw reclameboodschap 24/7 herkenbaar. Wij bieden een zeer uitgebreid assortiment aan lichtbakstickers van full color geprint of hoogwaardige snijfolies. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Veiligheidsstickers

Het veiligheidsstickers assortiment bestaat uit de volledige set met de standaard veiligheidsstickers. Natuurlijk kan het voorkomen dat u een veiligheidssticker zoekt met uw eigen logo of specifiek beeldmerk. Wij kunnen ieder veiligheidssticker op maat maken. De veiligheidsstickers worden vervaardigd van hoogwaardige folie en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden.

Muursticker

Stickers plakken op een ondergrond met structuur dat was tot voor kort ondenkbaar!  Met de nieuwste muurfolie is daar gelukkig verandering in gekomen. De folie is geschikt voor beton, baksteen, stuc en tegels. De sticker kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.

 

Offerte op maat aanvragen?
Op werkdagen reageren we altijd binnen 24 uur!