doeklichtbak, lichtbak, signing, reclame, enschede, gevelreclame

Lichtreclame en voertuigbelettering- Wisa Enschede

9 juli 2020

Met nieuwe lichtreclame en een restyling van de voertuigbelettering, hebben we onlangs de outdoor reclameuitingen van Wisa Enschede weer in een nieuw jasje mogen steken. Aan de buitenzijde van het pand hebben we twee duurzame doeklichtbakken geplaatst. Ook hebben we nieuwe vlaggenmasten geplaatst en de belettering op de roldeuren vervangen.

Doeklichtbakken
Het logo is een aluminium lichtbak van ruim 8 meter, uniek aan deze doeklichtbak zijn de afgeronde hoeken. Een full color geprint backlit doek is gespannen in het frame. De horizontale lijn aan de voorzijde loopt door op de zijkant van de bak. Dit versterkt het 3D effect van het verlichte logo.  De aluminium omlijsting is onze spuiterij in twee kleuren gespoten. De lakkleuren komen overeen met de print van het doek.

Ook hebben we een lichtbak geplaatst waarvan het doek eenvoudig te vervangen is. Wisa Enschede zet deze in voor actiematige reclameuitingen. Beide lichtbakken zijn volledig uitgevoerd met LED verlichting en dragen bij aan de verduurzaming van Wisa Enschede.

Wilt u meer weten over deze of andere lichtbakken?

Voertuigreclame
De belettering van de personenvoertuigen, bestelbussen en bakwagen hebben we eveneens in een nieuw jasje gestoken. De belettering is uitgevoerd met full color geprint vinyl. De uitingen komen overeen met de actiematige doeklichtbak.

 

Outdoorreclame
Naast de lichtbakken hebben we ook 6 nieuwe vlaggenmasten geplaatst. Deze 8 meter hoge aluminium masten hebben een handige kantelvoet, hierdoor zijn vlaggen in een handomdraai te vervangen. De masten worden geleverd met banieruithouder en worstgewicht en zijn geplaatst door onze eigen monteurs. Verder vervingen wij de belettering op de roldeuren en plaatsen we plexiglas logopanelen op de boei waardoor de uitstraling van het pand perfect aansluit bij de huisstijl

Deel dit met anderen!