carwrap, bestelbus, bedrijfsbus, twente, nijverdal, salland

Carwrap bedrijfsbus – Herman Beleef Fietsen

7 augustus 2020

 

Heb je ‘m al zien rijden? Herman Beleef Fietsen werkt vast aan naamsbekendheid middels deze opvallende full color carwrap die wij hebben toegepast op een van de bedrijfsbussen.

De carwrap is uitgevoerd met een full color geprint carwrapvinyl van 3M. Deze PVC-vrije folie is een alleskunner op gebied van carwrap. Door de vervormbaarheid is dit vinyl toe te passen op de diepe geulen en sterk vervormde oppervlaktes. De full color prints komen perfect tot hun recht dankzij een glanslaminaat. Een high-end carwrap vinyl waarop jarenlange garanties gelden. Ook goed om te weten: deze folie is zelfs na enkele jaren eenvoudig te verwijderen in tegenstelling tot heel veel andere folies

Herman Beleef Fietsen opent in oktober haar deuren van het Scott Experience Center in Nijverdal. De recreatieve én sportieve fietser kan hier terecht voor advies, verkoop en reparatie, maar vooral voor veel meer. Met het Try the bike concept kun je samen met ervaren medewerkers ervaren hoe je potentiële aankoop daadwerkelijk voelt op de mountainbikeroutes van de Sallandse Heuvelrug. Daarnaast is elke fietser straks van harte welkom in het Wielercafé. Ondertussen werken wij samen met Herman Beleef Fietsen aan in- en outdoor reclameuitingen. Naast enkele (verlichte) textielframes en vlaggenmasten volgt binnenkort ook de gevelreclame.

Nieuwsgierig hoe het vordert? Houd de Facebookpagina’s van Herman Beleef Fietsen en AS Paint dan in de gaten.

 

Deel dit met anderen!