vacature, spuiten, poedercoaten, teamleider, twente, vriezenveen, twenterand

VACATURE Teamleider productie

7 juni 2021

Op zeer korte termijn zijn wij op zoek naar een fulltime ‘Teamleider spuiten en poedercoaten

Als teamleider ben je verantwoordelijk voor alle activiteiten binnen de productieafdeling spuiten en poedercoaten. Jij bent hét aanspreekpunt voor onze klanten, leveranciers en medewerkers. Vervolgens plan je de orders in en coördineer je de werkzaamheden binnen de afdeling. Je bewaakt de productievoortgang van de uitgevoerde werkzaamheden en de kwaliteit van het eindproduct. Het invoeren van orders, versturen van offertes, opdrachtbevestigingen, werkbonnen en facturatie gebeurt middels een op maat gemaakt CRM systeem.

Jouw verantwoordelijkheden:
– Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten, van offerteaanvraag tot oplevering
– Je stuurt medewerkers binnen jouw afdeling aan en motiveert ze
– Inplannen, handhaven en bijsturen van productieplanningen

Jouw profiel:
De functie vraagt om een MBO/HAVO werk- en denkniveau. Aantoonbare ervaring in het leiden van een productieproces is een vereiste, ervaring in de industriebranche is een pré. Als persoon zoeken we een kandidaat met een organisatorisch vermogen en een positieve instelling. Iemand die initiatief toont, communicatief sterk en resultaatgericht is. Je kunt goed omgaan met verantwoordelijkheid en vrijheid. Daarnaast ben je een echte people manager, je bent sociaal en weet goed om te gaan met verschillende karakters. 

Ons profiel:
Als totaalaanbieder ontzorgt AS Paint ondernemers op het gebied van reclame-, spuit- en poedercoatwerk. We zijn een nuchtere Twentse organisatie met een frisse blik vooruit, heldere communicatie en een directe aanpak. Je loopt bij ons binnen en ervaart de informele, maar professionele werksfeer. We gaan uit van de kracht van zelfstandige en gedreven vakmensen die de verantwoordelijkheid nemen om alleen het beste voor de klant te leveren.

Wij bieden je
– Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de Sign-CAO
– Uitzicht op een vaste aanstelling
– Doorgroeimogelijkheden
– Een contract van min. 38 uur p/w
– Mogelijkheid om per direct te beginnen
– Een goede pensioenregeling
– Contractduur 12 maanden

Hebben we je overtuigd?
Stuur je motivatie en CV uiterlijk voor 16-07-2021 naar André Spit (andre@aspaint.nl).

Deel dit met anderen!