Heb je echt wat te vieren? Dan is de Almhütte de perfecte locatie! Het pand licht aan drukke weg en verdient daarom een opvallende gevelreclame. Met verlichte 3D doosletters hebben we een passende oplossing weten te vinden. lichtreclame, Enschede, Twente, doosletters, lichtletters, verlichte letters, Vriezenveen Heb je echt wat te vieren? Dan is de Almhütte de perfecte locatie! Het pand licht aan drukke weg en verdient daarom een opvallende gevelreclame. Met verlichte 3D doosletters hebben we een passende oplossing weten te vinden.

Lichtreclame

Almhütte

Heb je echt wat te vieren? Dan is de Almhütte de perfecte locatie! Het pand licht aan drukke weg en verdient daarom een opvallende gevelreclame. Met verlichte 3D doosletters hebben we een passende oplossing weten te vinden.

Dit pand heeft een authentieke uitstraling. Daar past geen hypermoderne lichtreclame bij. Er is daarom gekozen voor zwart gespoten aluminium ‘dozen’ met daarin LED verlichting. De frontkappen bestaan uit opaalplaten welke beplakt zijn met een off white lichtbakfolie kleur. Kleine details maken soms het verschil.

 

Deel dit met anderen!