knikmops, vriezenveen, marquette, groen, marquette groen, aspaint, almelo, knik, mops, as paint vriezenveen knikmops, vriezenveen, marquette, groen, marquette groen, aspaint, almelo, knik, mops, as paint vriezenveen knikmops, vriezenveen, marquette, groen, marquette groen, aspaint, almelo, knik, mops, as paint vriezenveen knikmops, vriezenveen, marquette, groen, marquette groen, aspaint, almelo, knik, mops, as paint vriezenveen knikmops, vriezenveen, marquette, groen, marquette groen, aspaint, almelo, knik, mops, as paint vriezenveen

Spuiten & Belettering

Marquette Groen

In opdracht van Marquette Groen hebben wij deze shovel mogen spuiten en beletteren. Voorafgaand aan het spuiten is de Knikmops volledig geschuurd en waar nodig geplamuurd. Het spuiten van de shovel is uitgevoerd met hoogwaardige lakken van Sikkens. Bij het spuiten van het voertuig zijn zelfs de velgen meegenomen in huisstijlkleuren.  Nadat we het voertuig in kleur hebben gespoten, voeren wij de belettering uit door middel van snijfolies.

Afwijken van RAL-kleuren om huisstijl te bewaken

Omdat er geen RAL-kleuren overeenkomstig zijn met vastgestelde PMS waardes uit de huisstijl, mengen wij zelf een lak kleur die de huisstijlkleur veel nauwkeuriger benaderd. Deze kleuren worden vastgelegd in onze database en zijn zodoende reproduceerbaar. Op deze manier bewaken wij voor Marquette Groen het kleurgebruik in huisstijl-uitingen. Een consistent kleur- en huisstijlgebruik draagt bij aan de herkenbaarheid van je reclame-uitingen.

Deel dit met anderen!