Archieven: Projects

Portfolio projects

12 mrt 2024
+

Lichtreclame gemonteerd op dakconstructie | Bordan Accountants

Bij het pand in Almelo hebben wij de lichtreclame op het dak vervangen. Als gevolg van een huisstijlwijziging was het logo aan vervanging toe. De in aluminium ‘dozen’ zijn in kleur gespoten, terwijl de ‘kappen’ zijn voorzien van blauwe lichtdoorlatende folie. Daarnaast is er gekozen voor duurzame LED i.p.v. Neon-verlichting, wat bij de oude lichtreclame het geval was. De nieuwe LED-verlichte doosletters zijn geplaatst op een bestaande aluminium kokerbalkconstructie van 7 meter lang en 2 meter hoog. LED verlichting heeft vele voordelen ten opzichte van neon. Zo is LED-verlichting goedkoper, duurzamer en zijn de gehele letters verlicht in plaats van enkel de randen. 

Deel dit met anderen!
01 dec 2023
+

Gevelreclame Almi

Het pand en bedrijfsterrein van Almi Smart Machining in Vriezenveen heeft een behoorlijke metamorfose ondergaan. Wij verzorgden de realisatie van nieuwe gevelreclame. Door gebruik te maken van verschillende materialen en diepte van de letters ontstaat een mooi effect. Een combinatie van RVS freesletters en aluminium doosletters welke in kleur zijn gespoten komt perfect tot zijn recht op de antraciete ondergrond.
Deel dit met anderen!
29 nov 2023
+

Belettering bakwagen

Bij Autolease Twente in Hengelo kun je terecht wanneer je een auto, of bakwagen in dit geval wilt huren. Ideaal om een dagje te verhuizen of zakelijk tijdelijk wat extra voertuigen in te zetten.
Autolease Twente zet haar bakwagens in als rijdende advertenties. Ze maken vele kilometers en hebben op die manier een groot bereik. De bakwagens zijn geplakt met full color geprinte stickers.
Het ontwerp is uitgevoerd door Op-Zicht.
Deel dit met anderen!
20 nov 2023
+

Restyling Skybox | Westherhof Machinefabriek & Denko ICT

Samen met zakelijke relaties een sfeervolle voetbalwedstrijd bekijken vanuit je skybox is voor vele ondernemers de ideale gelegenheid om netwerken te combineren met de passie voor de voetbalclub die ze een warm hart toedragen. Iedere skyboxhouder heeft andere ideeën over de inrichting van zo’n box. Onlangs hebben we de box van Westerhof Machinefabriek en Denko ICT gerestyled. Restyling skybox 

Interieurfolies zijn geschikt om meubels of wanden snel een andere look te geven. De gebruikte houtstructuur geeft de box direct een warme sfeer. In combinatie met enkele FC Twente Visuals en de twee bedrijfslogo’s heeft de box een volledig nieuwe uitstraling.

Benieuwd of hoe we uw meubels of interieur kunnen restylen? We denken graag eens vrijblijvend met u mee.

Restyling skybox x

Deel dit met anderen!
20 nov 2023
+

Ontwerp product brochure

Ferlin is toonaangevend op het gebied van automatisering voor de kunststofindustrie. Met de verhuizing van Dedemsvaart naar Nijverdal heeft het bedrijf een belangrijke stap gezet om zich te vestigen als marktleider. AS Paint heeft het bedrijf ondersteund bij het ontwerp en realiseren van zowel de indoor als outdoor reclame. Vanuit een adviserende rol is tijdens dat proces ook de huisstijl van Ferlin gemoderniseerd. Modern, betrouwbaar en daadkrachtig.

Ook het ontwerp van de nieuwe product brochure hebben wij vervolgens mogen verzorgen. Strak en overzichtelijk. Het geeft een mooi beeld van de vernieuwde huisstijl van Ferlin.

Uw huisstijl vernieuwen of een nieuwe product brochure laten ontwerpen? Vraag naar de mogelijkheden.

 

Deel dit met anderen!
16 nov 2023
+

𝐒𝐩𝐮𝐢𝐭𝐞𝐧 𝐫𝐞𝐭𝐫𝐨 𝐨𝐩𝐥𝐞𝐠𝐠𝐞𝐫 | 𝐁𝐞𝐧𝐝𝐢𝐜 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐫𝐧𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥

Een vervallen retro oplegger opknappen is een knap staaltje restauratiewerk. Voorafgaand aan de voorbewerking en ons spuitwerk heeft de klant het plaatwerk zelf laten repareren en restaureren.

Bij spuitwerk op een ongelijke ondergrond is het belangrijk dat er een adequate voorbewerking plaatsvindt. Het nieuwe en bestaande plaatwerk is namelijk van een ander type materiaal. Door de laklaag grof terug te schuren én de nieuwe platen op te ruwen ontstaat een homogene ondergrond. Om reactie van het materiaal te voorkomen hebben we de oplegger vervolgens geheel in de spuitplamuur gezet. Vervolgens is de volledige oplegger nogmaals teruggeschuurd voor een zo vlak egaal mogelijke ondergrond. De oplegger is daarna gespoten in de basiskleur en middels sjabloonfolie van een witte band voorzien.

Nadat de lak volledig is uitgehard hebben we ook de belettering aangebracht. De combinatie met de retro truck maakt het niet alleen een knap staaltje restauratiewerk, maar vooral een mooi plaatje.

Deel dit met anderen!
04 nov 2023
+

Lichtreclame Almhütte

Heb je echt wat te vieren? Dan is de Almhütte de perfecte locatie! Het pand licht aan drukke weg en verdient daarom een opvallende gevelreclame. Met verlichte 3D doosletters hebben we een passende oplossing weten te vinden.

Dit pand heeft een authentieke uitstraling. Daar past geen hypermoderne lichtreclame bij. Er is daarom gekozen voor zwart gespoten aluminium ‘dozen’ met daarin LED verlichting. De frontkappen bestaan uit opaalplaten welke beplakt zijn met een off white lichtbakfolie kleur. Kleine details maken soms het verschil.

 

Deel dit met anderen!
27 okt 2023
+

VOERTUIGRECLAME

PB Soccer begon 10 jaar geleden met het geven van voetbalclinics en -trainingen in heel de regio. Er was een eigen logo, maar geen huisstijl. We hebben dit destijds doorontwikkeld naar een beknopt huisstijlblad. Destijds vooral bedoeld voor een consistente opmaak voor flyers, relatiegeschenken en uitingen op social media. Een professionele uitstraling en aankleding van de evenementen van PB Soccer draagt bij aan het succes van het bedrijf van Patrick Bakhuis. Maar hoe behoud je consistentie zonder een volledige huisstijl?

Een consistente uitstraling doorvoeren naar zeer uiteenlopende uitingen kan een uitdaging zijn zonder duidelijke richtlijnen. Een brochure heeft bijvoorbeeld een heel ander doel dan voertuigreclame. Bovendien dien je als ontwerper rekening te houden met de vluchtigheid waarin de reclameuitingen door de doelgroep wordt opgemerkt. Bij PB Soccer draait het bij het wagenpark vooral om stijlvol opvallen. Daarom hebben we de bedrijfsbus en aanhanger in dezelfde krachtige stijl geplakt; een mix van matte en glanzende folies. Het resultaat? Een opvallende, consistente uitstraling, zowel samen als afzonderlijk.

Deel dit met anderen!
25 okt 2023
+

Overspuiten bedrijfsbus

Deze Iveco Daily van H.O Roozeboom BV hebben we onlangs volledig overgespoten van blauw naar zilver metallic, daarbij zijn ook de sponningen meegenomen. De bus is volledig gedemonteerd, geschuurd en vervolgens in de metallic lak gespoten en nadien van blanke lak voorzien.

Deel dit met anderen!