Archieven: Projects

Portfolio projects

01 nov 2022
+

Belettering Voertuig – Direct Aansluiten

Wellicht heb je deze opvallende belettering al voorbij zien rijden in de omgeving van Hardenberg. De bus van Direct Aansluiten hebben wij voorzien van simpele, maar krachtige reclame. De kleuren én de keuze voor de combinatie met matte- en glanzende belettering zorgt voor een flitsend geheel. Het gebruik van een matte folie maakt dat de belettering net wat meer in het oog springt. Naast matte folies bestaan er bijvoorbeeld ook metallic of satijn folies. Benieuwd naar de mogelijkheden met specials? Vraag onze reclameafdeling naar de mogelijkheden.

Deel dit met anderen!
31 okt 2022
+

Retro signing kantine – Pure Energie

Voor Pure Energie in Enschede hebben wij de kantine voorzien van een stukje retro signing. In deze kantine waan je jezelf tijdens de pauze in Enschede aan Zee. De Caraco signing maakt het gevoel van de heerlijke beachclub compleet. De uitingen van Caraco zijn een knipoog naar de geboortegrond van de eigenaar. Uit de Hellendoornse archieven zijn foto’s van oude reclameuitingen gebruikt als voorbeeld voor deze indoor signing. Onze ontwerpers hebben de uitingen met uiterste precisie nagemaakt en het authentieke gevoel goed nagebootst.

Dit is wat printerieur met een bedrijfskantine kan doen. Dit is gebeurd door middel van geprinte zitzakken en beachflags. Daarnaast is de ijskist niet meer te missen, deze is gewrapt in hetzelfde retro jasje. Om het af te maken zijn ook de bewegwijzeringsborden getransformeerd tot een passend geheel.

Deel dit met anderen!
05 jul 2022
+

Full colour bestickering aanhangwagen – Van Raaij Evenementen Enschede

Voor Van Raaij Evenementen hebben wij de full colour bestickering van deze aanhangwagen mogen verzorgen. Van Raaij Evenementen uit Enschede beschikt over een serie foodtrucks, snackwagens en gebakkramen die zij inzetten op talloze evenementen in Twente en ver daarbuiten. Wij hebben de wraps van diverse aanhangers en wagens mogen verzorgen. Ook het ontwerp van de bestickering hebben wij in goed overleg met de klant uitgevoerd.

 

Deel dit met anderen!
13 nov 2021
+

Autobelettering – Jumbo Fikkert

Met deze flitsende voertuigreclame krijgt de bezorgservice van Jumbo Fikkert Vriezenveen de boodschappen altijd op tijd bij de klant. Deze bus is voor de helft ingepakt met een kleurvaste Avery Supreme Wrapping film. De belettering is uitgevoerd met een matzwarte en glanzende witte snijfolie. Met deze subtiele details en opvallende reclame trekt de bezorgbus de nodige aandacht.

 

Deel dit met anderen!
15 okt 2020
+

Restaureren Indy Car Nigel Mansell – Racetrailer.nl 

Wij worden altijd enthousiast van bijzondere projecten en spannende uitdagingen. Zo hebben wij onlangs de winnende Indy Car van Nigel Mansell uit 1994 teruggebracht in originele staat. In opdracht van Racetrailer.com hebben we deze racewagen volledig opnieuw gespoten en beletterd a.d.h.v. archiefbeelden en een miniatuurmodel.

Terwijl het voertuig geschuurd werd en in de oorspronkelijke kleuren werd gelakt, hebben onze DTP’ers alle logo’s en teksten nagemaakt. Na het aanbrengen van de bestickering is het voertuig afgewerkt met een laag blanke lak.

Deel dit met anderen!
15 okt 2020
+

Verlichte textielframes – Herman Beleef Fietsen

Onder andere met textielframes hebben we voor Herman Beleef Fietsen onlangs de gevel- en indoorreclame van het nieuwe Experience Center in Nijverdal verzorgd. Blikvangers zijn de verlichte textielframes. Deze aluminium frames zijn aan de binnenzijde voorzien van power leds die krachtig genoeg zijn om het gehele frame te verlichten. De verlichting brengt de foto’s tot leven. Uit onderzoek is gebleken dat verlichte reclame in winkelinterieur de merkbeleving bij de bezoeker versterkt.  Het full color geprinte doek wat door middel van een platte pees in het frame gespannen wordt, kan eenvoudig vervangen worden.

 

Deel dit met anderen!
20 apr 2020
+

Spuiten racetrailer | Racetrailer.com

In opdracht van Racetrailer.com  hebben wij een complete racetrailer, inclusief skirts en achterklep mogen spuiten in de kleur Wit RAL 9010. De trailer is volledig geschuurd en om een strakkere uitstraling te geven, zijn de naden met extra dikke kit afgedicht. Het spuiten van de trailer is uitgevoerd met hoogwaardige lakken van Sikkens. Racetrailer.com levert Racetrailers over de hele wereld aan o.a. teams in de Formule 1, DTM en Formule E.

 

Deel dit met anderen!
03 apr 2020
+

Spuiten bouwunit | Roosdom Tijhuis

In opdracht van Roosdom Tijhuis spuiten wij verschillende formaten bouwunits en containers. Eerst is deze unit compleet geschuurd en strak gemaakt zodat de lak goed hecht op de ondergrond. De onderdelen die niet worden gespoten zijn afgeplakt. Als eerste is de grijze laag aangebracht en na het drogen van de verf is de unit opnieuw afgeplakt en zijn de oranje en witte verf gespoten van het merk Selemix. Het flexibele laksysteem biedt voor elk spuitwerk de meest geschikte oplossing en is belangrijk voor de levensduur van het object.

Deel dit met anderen!
27 mrt 2020
+

Fleetmarking Niks Infra | Op Zicht

In opdracht van Op Zicht Concept & Creatie hebben we de fleetmarking voor Niks Infra mogen verzorgen. Het ontwerp van het logo en huisstijl is volledig verzorgd door Op Zicht. Dit hebben zij vertaald naar een ontwerp voor een semi carwrap van de bussen. Met gevoel voor fotografie, kleurgebruik en typografie hebben zij een stijl weten neer te zetten die naadloos aansluit bij de werkzaamheden van Niks Infra.Tijdens dat proces geven wij advies over materiaalgebruik en toepasbaarheid van een 2D ontwerp naar de daadwerkelijke uitvoering van de bestickering. Alle bussen zijn geplakt met een full color geprint carwrapvinyl voorzien van glanslaminaat.

Deel dit met anderen!