Archieven: Projects

Portfolio projects

12 sep 2023
+

Belettering Bakwagen – Intramat

Voor Intramat hebben we een restyle van het bedrijfslogo uitgevoerd. De look & feel van de complete huisstijl moest zonder al te grote wijzigingen een modernere uitstraling krijgen. Ook deze bakwagen hebben wij voorzien van belettering in de nieuwe huisstijl

 

Deel dit met anderen!
22 feb 2023
+

Heftruck spuiten – Riwald Recycling

Bedrijfsheftruck in huisstijlkleur spuiten, dat geeft uitstraling.

Deze gele heftruck hebben wij gespoten naar de herkenbare rode huisstijlkleur van Riwald Recycling Almelo. Na het schuren, afplakken en primeren is de heftruck gespoten met een tweecomponenten polyurethaanlak van Sikkens Akzo. De Autocoat BT LV 352 Topcoat Premium zorgt voor hoge kwaliteit en uitstekende duurzaamheid voor de aflak van bedrijfswagens.

Uw heftruck of andere bedrijfsvoertuigen in de huisstijlkleuren spuiten? We maken graag een vrijblijvende offerte voor u.

 

Deel dit met anderen!
22 feb 2023
+

Lichtreclame Beimer Meat

Bij de vestiging van Beimer Meat in Enschede hebben wij de gevel voorzien van een aluminium lichtbak. Deze in vorm gezette bak met acrylaatplaat is voorzien van speciale lichtbakfolie. De doos en de omlijsting zijn in kleur van de belettering mee gespoten. De binnenzijde van de lichtbak is volledig voorzien van LED-verlichting. Hiermee is de gevelreclame niet alleen opvallend, maar ook nog eens erg duurzaam.

 

 

 

Deel dit met anderen!
22 feb 2023
+

Raamfolie – Raab Karcher Vriezenveen

Voor het nieuwe pand ‘De Beukenhof’ van Raab Karcher hebben wij het aanbrengen van de raamfolie verzorgd. De frisse rode huisstijl is nu ook hier aan de buitenkant niet meer te missen. De ramen buiten zijn beplakt met geprinte Oneway vision folie. Dit zorgt ervoor dat je wel naar buiten kunt kijken maar niet naar binnen.
Daarnaast zijn in de kantoorruimtes de felgekleurde raamfolies van de vorige gebruiker vervangen voor open ruimtes met een onderbrekende band van Etched Glass folie. Zo ontstaat een ruimte met transparant karakter, terwijl de band wel een bepaalde privacy functie behoudt.

onewayvision, raamfolie, signing, reclamemontage, privacy, kantoorruimtes onewayvision, raamfolie, signing, reclamemontage, privacy, kantoorruimtesonewayvision, raamfolie, signing, reclamemontage, privacy, kantoorruimtes onewayvision, raamfolie, signing, reclamemontage, privacy, kantoorruimtes

Deel dit met anderen!
01 nov 2022
+

Belettering Voertuig – Direct Aansluiten

Wellicht heb je deze opvallende belettering al voorbij zien rijden in de omgeving van Hardenberg. De bus van Direct Aansluiten hebben wij voorzien van simpele, maar krachtige reclame. De kleuren én de keuze voor de combinatie met matte- en glanzende belettering zorgt voor een flitsend geheel. Het gebruik van een matte folie maakt dat de belettering net wat meer in het oog springt. Naast matte folies bestaan er bijvoorbeeld ook metallic of satijn folies. Benieuwd naar de mogelijkheden met specials? Vraag onze reclameafdeling naar de mogelijkheden.

Deel dit met anderen!
31 okt 2022
+

Retro signing kantine – Pure Energie

Voor Pure Energie in Enschede hebben wij de kantine voorzien van een stukje retro signing. In deze kantine waan je jezelf tijdens de pauze in Enschede aan Zee. De Caraco signing maakt het gevoel van de heerlijke beachclub compleet. De uitingen van Caraco zijn een knipoog naar de geboortegrond van de eigenaar. Uit de Hellendoornse archieven zijn foto’s van oude reclameuitingen gebruikt als voorbeeld voor deze indoor signing. Onze ontwerpers hebben de uitingen met uiterste precisie nagemaakt en het authentieke gevoel goed nagebootst.

Dit is wat printerieur met een bedrijfskantine kan doen. Dit is gebeurd door middel van geprinte zitzakken en beachflags. Daarnaast is de ijskist niet meer te missen, deze is gewrapt in hetzelfde retro jasje. Om het af te maken zijn ook de bewegwijzeringsborden getransformeerd tot een passend geheel.

Deel dit met anderen!
05 jul 2022
+

Full colour bestickering aanhangwagen – Van Raaij Evenementen Enschede

Voor Van Raaij Evenementen hebben wij de full colour bestickering van deze aanhangwagen mogen verzorgen. Van Raaij Evenementen uit Enschede beschikt over een serie foodtrucks, snackwagens en gebakkramen die zij inzetten op talloze evenementen in Twente en ver daarbuiten. Wij hebben de wraps van diverse aanhangers en wagens mogen verzorgen. Ook het ontwerp van de bestickering hebben wij in goed overleg met de klant uitgevoerd.

 

Deel dit met anderen!
13 nov 2021
+

Autobelettering – Jumbo Fikkert

Met deze flitsende voertuigreclame krijgt de bezorgservice van Jumbo Fikkert Vriezenveen de boodschappen altijd op tijd bij de klant. Deze bus is voor de helft ingepakt met een kleurvaste Avery Supreme Wrapping film. De belettering is uitgevoerd met een matzwarte en glanzende witte snijfolie. Met deze subtiele details en opvallende reclame trekt de bezorgbus de nodige aandacht.

 

Deel dit met anderen!
15 okt 2020
+

Restaureren Indy Car Nigel Mansell – Racetrailer.nl 

Wij worden altijd enthousiast van bijzondere projecten en spannende uitdagingen. Zo hebben wij onlangs de winnende Indy Car van Nigel Mansell uit 1994 teruggebracht in originele staat. In opdracht van Racetrailer.com hebben we deze racewagen volledig opnieuw gespoten en beletterd a.d.h.v. archiefbeelden en een miniatuurmodel.

Terwijl het voertuig geschuurd werd en in de oorspronkelijke kleuren werd gelakt, hebben onze DTP’ers alle logo’s en teksten nagemaakt. Na het aanbrengen van de bestickering is het voertuig afgewerkt met een laag blanke lak.

Deel dit met anderen!
15 okt 2020
+

Verlichte textielframes – Herman Beleef Fietsen

Onder andere met textielframes hebben we voor Herman Beleef Fietsen onlangs de gevel- en indoorreclame van het nieuwe Experience Center in Nijverdal verzorgd. Blikvangers zijn de verlichte textielframes. Deze aluminium frames zijn aan de binnenzijde voorzien van power leds die krachtig genoeg zijn om het gehele frame te verlichten. De verlichting brengt de foto’s tot leven. Uit onderzoek is gebleken dat verlichte reclame in winkelinterieur de merkbeleving bij de bezoeker versterkt.  Het full color geprinte doek wat door middel van een platte pees in het frame gespannen wordt, kan eenvoudig vervangen worden.

 

Deel dit met anderen!