Archieven: Projects

Portfolio projects

10 jul 2024
+

Krachtige uitstraling

Forza Gym koos er onlangs voor om haar vestiging in Almelo een complete make-over te geven d.m.v. een krachtige uitstraling. Wij hebben de totstandkoming van het ontwerp voor de gevelreclame, de productie en montage compleet verzorgd. Het ging daarbij om de volgende uitingen:

 

β€’ π†πžπŸπ«πžπžπ¬ππž π₯𝐨𝐠𝐨’𝐬 𝐞𝐧 𝐭𝐞𝐀𝐬𝐭𝐞𝐧 op afstandhouders voor een strak 3D-effect
β€’ π†πžπ©π«π’π§π­πž 𝐫𝐚𝐚𝐦𝐟𝐨π₯𝐒𝐞𝐬; de functionaliteit van privacy Γ©n decoratie in één product
β€’ 𝐕π₯𝐚𝐠𝐠𝐞𝐧𝐦𝐚𝐬𝐭𝐞𝐧 voor extra zichtbaarheid van enige afstand
β€’ π†πžπ©πžπ«π¬π¨π§πšπ₯𝐒𝐬𝐞𝐞𝐫𝐝𝐞 π©πšπ«π€πžπžπ«π›π¨π«ππ£πžπ¬
β€’ π’π©πšπ§ππ¨πžπ€πŸπ«πšπ¦πžπ¬ met zwart gepoedercoate buizen voor een moderne uitstraling

 

Het resultaat is een moderne en professionele uitstraling die perfect aansluit bij de energieke sfeer van Forza Gym.
Wil jij jouw gevel of bedrijfspand ook een make-over geven?

 

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies
Laat ons je helpen om jouw bedrijfspand in het oog te laten springen!

 

Deel dit met anderen!
18 jun 2024
+

Exterieurreclame

Exterieurreclame voor Het Wapen van Vriezenveen, ook wel bekend als ‘het middelpunt van Vriezenveen’, is de ideale locatie voor lunch, diner, feesten en partijen, koffie met wat lekkers, en een drankje. Voor een heerlijke lunch of een kwalitatief hapje eten bent u bij Grand CafΓ© Het Wapen van Vriezenveen aan het juiste adres.

Wij zijn trots om te melden dat we onlangs de exterieurreclame voor Het Wapen van Vriezenveen hebben mogen verzorgen. De nieuwe letters zijn vervaardigd van hoogwaardig dibond materiaal met een luxe gold brushed look. Deze stijlvolle en duurzame letters zijn een echte eyecatcher voor voorbijgangers en versterken de uitstraling van het grand cafΓ©.

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, we denken graag met u mee!

Deel dit met anderen!
06 jun 2024
+

Herkenbare bewegwijzering

Van Aalderen Banden/Onderhoud en Thomas Trucks in Vriezenveen delen een gezamenlijk bedrijfsterrein dat vanaf twee zijden te benaderen is. De wens van de klant was om vanaf de doorgaande weg aan de achterzijde van het pand beter zichtbaar te zijn. Bovendien was er behoefte aan bewegwijzering op die positie.

Zowel met het ontwerp, als de productie en plaatsing van een enorme reclamezuil hebben we een passende oplossing weten te vinden.

Uw bewegwijzering in een opvallende en herkenbare stijl?
Wij helpen u graag met het proces van ontwerp tot montage!

 

Deel dit met anderen!
06 jun 2024
+

Restaureren gebruikte trucks en opleggers

Thomas Trucks in Vriezenveen is gespecialiseerd in de import en export van zware bedrijfswagens en brengt vraag en aanbod op die markt bij elkaar. In specifieke gevallen zorgen zij er in samenwerking met AS Paint voor dat ook het spuitwerk van de bedrijfswagens wordt verzorgt. Deze MAN combinatie is volledig vrij gemaakt van roestplekjes, terug geschuurd en opnieuw gespoten in een andere kleursamenstelling. Daarnaast is het volledige chassis in een anti-roest coating behandeld.

Restaureren

Deel dit met anderen!
12 mrt 2024
+

Lichtreclame gemonteerd op dakconstructie | Bordan Accountants

Bij het pand in Almelo hebben wij de lichtreclame op het dak vervangen. Als gevolg van een huisstijlwijziging was het logo aan vervanging toe. De in aluminium ‘dozen’ zijn in kleur gespoten, terwijl de ‘kappen’ zijn voorzien van blauwe lichtdoorlatende folie. Daarnaast is er gekozen voor duurzame LED i.p.v. Neon-verlichting, wat bij de oude lichtreclame het geval was. De nieuwe LED-verlichte doosletters zijn geplaatst op een bestaande aluminium kokerbalkconstructie van 7 meter lang en 2 meter hoog. LED verlichting heeft vele voordelen ten opzichte van neon. Zo is LED-verlichting goedkoper, duurzamer en zijn de gehele letters verlicht in plaats van enkel de randen.Β 

Deel dit met anderen!
01 dec 2023
+

Gevelreclame Almi

Het pand en bedrijfsterrein van Almi Smart Machining in Vriezenveen heeft een behoorlijke metamorfose ondergaan. Wij verzorgden de realisatie van nieuwe gevelreclame. Door gebruik te maken van verschillende materialen en diepte van de letters ontstaat een mooi effect. Een combinatie van RVS freesletters en aluminium doosletters welke in kleur zijn gespoten komt perfect tot zijn recht op de antraciete ondergrond.
Deel dit met anderen!
29 nov 2023
+

Belettering bakwagen

Bij Autolease Twente in Hengelo kun je terecht wanneer je een auto, of bakwagen in dit geval wilt huren. Ideaal om een dagje te verhuizen of zakelijk tijdelijk wat extra voertuigen in te zetten.
Autolease Twente zet haar bakwagens in als rijdende advertenties. Ze maken vele kilometers en hebben op die manier een groot bereik. De bakwagens zijn geplakt met full color geprinte stickers.
Het ontwerp is uitgevoerd door Op-Zicht.
Deel dit met anderen!
20 nov 2023
+

Restyling Skybox | Westherhof Machinefabriek & Denko ICT

Samen met zakelijke relaties een sfeervolle voetbalwedstrijd bekijken vanuit je skybox is voor vele ondernemers de ideale gelegenheid om netwerken te combineren met de passie voor de voetbalclub die ze een warm hart toedragen. Iedere skyboxhouder heeft andere ideeΓ«n over de inrichting van zo’n box. Onlangs hebben we de box van Westerhof Machinefabriek en Denko ICT gerestyled. Restyling skyboxΒ 

Interieurfolies zijn geschikt om meubels of wanden snel een andere look te geven. De gebruikte houtstructuur geeft de box direct een warme sfeer. In combinatie met enkele FC Twente Visuals en de twee bedrijfslogo’s heeft de box een volledig nieuwe uitstraling.

Benieuwd of hoe we uw meubels of interieur kunnen restylen? We denken graag eens vrijblijvend met u mee.

Restyling skybox x

Deel dit met anderen!
20 nov 2023
+

Ontwerp product brochure

Ferlin is toonaangevend op het gebied van automatisering voor de kunststofindustrie. Met de verhuizing van Dedemsvaart naar Nijverdal heeft het bedrijf een belangrijke stap gezet om zich te vestigen als marktleider. AS Paint heeft het bedrijf ondersteund bij het ontwerp en realiseren van zowel de indoor als outdoor reclame. Vanuit een adviserende rol is tijdens dat proces ook de huisstijl van Ferlin gemoderniseerd. Modern, betrouwbaar en daadkrachtig.

Ook het ontwerp van de nieuwe product brochure hebben wij vervolgens mogen verzorgen. Strak en overzichtelijk. Het geeft een mooi beeld van de vernieuwde huisstijl van Ferlin.

Uw huisstijl vernieuwen of een nieuwe product brochure laten ontwerpen? Vraag naar de mogelijkheden.

 

Deel dit met anderen!