autobelettering, wagenpark, voertuigreclame, belettering, autoreclame, as paint, marquette, detachering, Vriezenveen, Almelo, Fleetmarking

Fleetmarking 30 Opel Karls – Marquette Detachering

16 augustus 2019

Voor de uitbreiding van het wagenpark van Marquette Detachering verzorgden wij in samenwerking met Haarhuis Auto’s de fleetmarking van ongeveer 30 nieuwe Opel Karls.

In 3 series van 10 auto’s voerden wij de montage van de belettering zowel op locatie als in onze eigen montagehal uit. Marquette Detachering uit Almelo voorziet in vakkundig (technisch) personeel en biedt zodoende oplossing voor vele bedrijven in Twente en omstreken. Door middel van onder andere deze Opel Karls bewegen de medewerkers zich op de Twentse wegen. Bij de fleetmarking voor Marquette is ‘herkenbaarheid’ daarom het belangrijkste steekwoord.  De grote ‘Q’ uit het logo wordt ingezet als kenmerkend icoon voor de belettering van de voertuigen van Marquette Detachering.  De belettering is uitgevoerd met snijfolies van het merk Avery Denisson. De laatste zeven jaar hebben we ruim 100 auto’s voorzien van belettering in deze stijl. Grote kans dus dat je ze tegenkomt of al hebt gezien.

Deel dit met anderen!