There is nothing to show here!
Slider with alias Poedercoaten15 not found.

 

Milieuvriendelijk

Snelle levertijden

De milieuvriendelijkste manier van voorbehandelen is stralen! Wij behandelen in onze straalcabine o.a. glas, metaal, natuursteen, kunsstof en hout. Het ontroesten van oude materialen of verwijderen van oude laklagen is vaak een lastig karwei maar d.m.v. stralen gaat dit eenvoudige. Bij het stralen worden alle deklagen zoals walshuid, roest en verfresten van de betreffende materialen verwijderd. Waarbij nadien door onze spuit en poedercoatafdeling een goede verdere behandeling mogelijk is.


Milieuvriendelijk
De milieuvriendelijke manier van voorbehandelen of bewerken van materialen. Het stralen gebeurt onder hoge druk met het straalmiddel Speedblasd wat een natuurproduct is afkomstig van de stranden uit India. Doordat dit een milieuvriendelijk product is kunnen bijna alle materialen hiermee behandelt worden. Enkele voorbeelden hiervan zijn alle soorten metalen variërend van complete opleggers containers of walsen, plaatmaterialen velgen maar ook oldtimer onderdelen en complete carrosserieën worden op een perfecte manier gestraald of voorbehandeld.

Straalcabine
In onze straalcabine met een afmeting van 20 meter lengte 5 meter hoogte en breedte zijn we in staat om de grootste objecten te stralen maar ook kleine delen of materialen zijn geen probleem. Hierbij hebben we de mogelijkheid om de druk te reduceren en dus met een druk van 1 tot 8 bar kunnen stralen. Zodoende kunnen we stralen in natuursteen, glas maar ook meubels. Voor ons als lakverwerker is stralen veelal de pperfecte manier van voorbehandelen die nadien gepoedercoat of natgelakt worden. Ook voorbehandeling van materialen die nadien worden voorzien van een PU laag zoals walsen en boeien e.d. voor de food of offshore sector behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden.

Meer vragen over stralen?

Stralen, Twente, Vriezenveen

 

Bekijk hier meer projecten