projectmanager, vacature, industrie, spuiten, reclame, twente, vriezenveen, almelo

VACATURE (VERVULD) Projectmanager Industrie

28 september 2018

 

projectmanager, vacature, industrie, spuiten, reclame, twente, vriezenveen, almelo

Projectmanager Industrie
Met gevoel voor commercie

Als Projectmanager Industrie ben je eindverantwoordelijk voor alle activiteiten binnen onze industriële afdeling Spuiten en Poedercoaten. Je maakt onderdeel uit van een team dat bestaat uit 7 spuiters, poedercoaters en werkvoorbereiders waarvan sommige al heel wat jaren bij AS Paint werkzaam zijn. Ook ben je onderdeel van een ambitieus, jong bedrijf die continu bezig is om processen te verbeteren. Onlangs hebben wij een nieuwe bedrijfsstructuur doorgevoerd, daarom zijn we op  eoek naar een gedreven projectmanager die onze nieuwe structuur verder kan optimaliseren en doorvoeren.

Het aannemen van orders, opstellen van offertes en onderhouden van klantrelaties zijn je dagelijkse bezigheden. Vervolgens plan je de orders in, zorgt voor een duidelijke briefing voor de productie. Daarnaast coördineer je de werkzaamheden binnen de afdeling, bewaak je productievoortgang van de uitgevoerde werkzaamheden en de kwaliteit van het eindproduct. Een groot gedeelte van deze werkzaamheden worden uitgevoerd middels een op maat gemaakt CRM-systeem.

Verantwoordelijkheden:

  • Het inplannen, handhaven en bijsturen van productieplanningen om het eindproduct tijdig bij de klant te krijgen
  • Het bewaken van de veiligheid, efficiëntie, kwaliteit en kosten
  • Het initiëren van verbeteringen in het productieproces, procedures en machines
  • Het minimaliseren van verstoringen en afkeur in kwaliteit
  • Het aansturen en motiveren van de industriemedewerkers
  • Bewaken en toepassen van protocollen, procedures, voorschriften en het bedrijfsreglement
  • Zorgen voor duidelijke communicatie en afstemmen van planning tussen industrie en reclameafdeling.

Jouw profiel
De functie vraagt om een werk- en denkniveau op Hbo-niveau in een technische richting en aantoonbare ervaring in het leiden van een productieproces. Als echte people manager ben je communicatief vaardig waarbij je de capaciteiten en mogelijkheden beoordeelt van de medewerkers in relatie tot de afdelingsdoelen. Je stelt vast welke ontwikkeling bij de medewerker gewenst is en faciliteert deze persoonlijke ontwikkeling. Wij zijn een nuchtere Twentse organisatie met een frisse blik vooruit, betrouwbaarheid, professionaliteit, kwaliteit en klantgerichtheid zijn onze kernvoorwaarden. Je hebt een positieve instelling, gevoel voor commercie, toont initiatief, bent resultaatgericht en een motivator voor de andere medewerkers.

Kan jij je vinden in het profiel dat wij zoeken in onze nieuwe Projectmanager Industrie en op zoek naar een baan met uitzicht op vaste aanstelling? Stuur je CV met motivatie naar mevr. Nevien Hügel via nevien@aspaint.nl .

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel dit met anderen!