VACATURE: Receptionist(e) / Administratief Medewerker

10 januari 2019

Hoe kan je werkdag eruitzien?

Bij het halen van een lekkere kop koffie begroet je je collega’s bij het koffiezetapparaat.  Daarna kijk je of er belangrijke afspraken in de agenda staan gepland voor vandaag. Wanneer je de post uit de brievenbus haalt, zorg je er voor dat de receptie er netjes uit ziet. Dan is het 8 uur en ontvang je direct het eerste telefoontje; onze folieleverancier heeft een probleem met de levertijd van een spoedorder. Jij belt Kevin die de inkoop van onze reclameafdeling regelt, legt uit wat het probleem is en schakelt de leverancier door. Vandaag controleer je de status van de afleverbonnen van uitgaande goederen in ons CRM-systeem. Na de lunch staat er een overleg gepland waarbij je notuleert. Deze notulen werk je uit en verstuur je naar de betrokken collega’s en directeur André. ’s Middags komt Judith van de administratie bij je met een stapel facturen van de afgelopen week. Nadat je hebt gecontroleerd of ze daadwerkelijk verzonden zijn, archiveer je de facturen.  Na het digitaliseren van de pakbonnen die je vandaag hebt gekregen sta je een medewerker van onze klant GS Metaal te woord aan de balie. Hij heeft een vraag over een levering. Je controleert de leverdatum in het CRM-systeem en checkt bij je collega Wietze of dit haalbaar is. Je geeft de boodschap door en vraagt of de klant hiermee geholpen is. Wanneer de klant met een glimlach de voordeur uitloopt, zit jouw dag erop. Je zegt je collega’s gedag en gaat met een goed gevoel naar huis.

 Spreekt deze werkdag je aan? Lees dan vooral verder.

AS Paint is een totaalaanbieder op het gebied van reclame-, spuit- en poedercoatwerk.  We zijn een nuchtere Twentse organisatie met een frisse blik vooruit, heldere communicatie en een directe aanpak. Je loopt bij ons binnen en ervaart de informele, maar professionele werksfeer.

Wat ga je doen

In eerste instantie ben je het visitekaartje van het bedrijf. Je ontvangt klanten en leveranciers en neemt de telefoon aan. Het is belangrijk dat je representatief, sociaal en servicegericht bent. Verder bestaan je werkzaamheden uit administratieve taken, zoals beheer en archivering van documenten, administratieve ondersteuning van de preventiemedewerker en medewerkster administratie, agenda toezicht, verwerken van betalingen en verlofbeheer. Maar je bent ook ve rantwoordelijk voor het facilitaire beheer binnen ons bedrijf. Dit bestaat uit het beheren en inkopen van facilitaire producten en kantoorartikelen en je zorgt er i.s.m. onze facilitaire medewerkster voor dat het bedrijf er altijd representatief uitziet.

Wij vragen

  • Afgeronde mbo-opleiding
  • Ervaring in soortgelijke functie
  • Mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden
  • Kennis van Excel en Word
  • Inzet, flexibiliteit, accurate en proactieve werkhouding

Wij bieden

  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de Sign-CAO
  • Samenwerking met een enthousiast, gezellig en ambitieus team.
  • Wij vinden eigen inbreng en initiatief erg belangrijk, je bent dus geen nummer maar echt onderdeel van onze organisatie.
  • Uitdagend werk en ruimte om je functie op eigen manier in te vullen.
  • Fulltime (40 uur) arbeidsovereenkomst tijdens zwangerschapsverlof van onze collega t/m september. Na deze periode is er uitzicht op een vaste arbeidsovereenkomst, parttime vanaf september in overleg.

Kortom: wij bieden je geen standaard receptioniste functie, maar een baan met uitdaging en de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen. Hebben wij je overtuigd om te solliciteren op deze interessante functie? Mail dan voor 25 januari je CV en motivatie naar nevien@aspaint.nl (Névien Hügel, medewerkster personeelszaken)

Deel dit met anderen!
Tags