Laatste nieuws

28 sep 2018
+

VACATURE Projectmanager Industrie

 

projectmanager, vacature, industrie, spuiten, reclame, twente, vriezenveen, almelo

Projectmanager Industrie
Met gevoel voor commercie

Als Projectmanager Industrie ben je eindverantwoordelijk voor alle activiteiten binnen onze industriële afdeling Spuiten en Poedercoaten. Je maakt onderdeel uit van een team dat bestaat uit 7 spuiters, poedercoaters en werkvoorbereiders waarvan sommige al heel wat jaren bij AS Paint werkzaam zijn. Ook ben je onderdeel van een ambitieus, jong bedrijf die continu bezig is om processen te verbeteren. Onlangs hebben wij een nieuwe bedrijfsstructuur doorgevoerd, daarom zijn we op  eoek naar een gedreven projectmanager die onze nieuwe structuur verder kan optimaliseren en doorvoeren.

Het aannemen van orders, opstellen van offertes en onderhouden van klantrelaties zijn je dagelijkse bezigheden. Vervolgens plan je de orders in, zorgt voor een duidelijke briefing voor de productie. Daarnaast coördineer je de werkzaamheden binnen de afdeling, bewaak je productievoortgang van de uitgevoerde werkzaamheden en de kwaliteit van het eindproduct. Een groot gedeelte van deze werkzaamheden worden uitgevoerd middels een op maat gemaakt CRM-systeem.

Verantwoordelijkheden:

  • Het inplannen, handhaven en bijsturen van productieplanningen om het eindproduct tijdig bij de klant te krijgen
  • Het bewaken van de veiligheid, efficiëntie, kwaliteit en kosten
  • Het initiëren van verbeteringen in het productieproces, procedures en machines
  • Het minimaliseren van verstoringen en afkeur in kwaliteit
  • Het aansturen en motiveren van de industriemedewerkers
  • Bewaken en toepassen van protocollen, procedures, voorschriften en het bedrijfsreglement
  • Zorgen voor duidelijke communicatie en afstemmen van planning tussen industrie en reclameafdeling.

Jouw profiel
De functie vraagt om een werk- en denkniveau op Hbo-niveau in een technische richting en aantoonbare ervaring in het leiden van een productieproces. Als echte people manager ben je communicatief vaardig waarbij je de capaciteiten en mogelijkheden beoordeelt van de medewerkers in relatie tot de afdelingsdoelen. Je stelt vast welke ontwikkeling bij de medewerker gewenst is en faciliteert deze persoonlijke ontwikkeling. Wij zijn een nuchtere Twentse organisatie met een frisse blik vooruit, betrouwbaarheid, professionaliteit, kwaliteit en klantgerichtheid zijn onze kernvoorwaarden. Je hebt een positieve instelling, gevoel voor commercie, toont initiatief, bent resultaatgericht en een motivator voor de andere medewerkers.

Kan jij je vinden in het profiel dat wij zoeken in onze nieuwe Projectmanager Industrie en op zoek naar een baan met uitzicht op vaste aanstelling? Stuur je CV met motivatie naar mevr. Nevien Hügel via nevien@aspaint.nl .

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

07 mei 2018
+

GESLOTEN OP 10 & 11 MEI

Een kleine huishoudelijke mededeling om rekening mee te houden: wij zijn gesloten op donderdag 10 mei (Hemelvaart) en vrijdag 11 mei.

08 mrt 2018
+

Rodelta laat enorme Up Large pomp spuiten door AS Paint

Voor Rodelta Pumps International hebben we de Rodelta Up Large mogen spuiten. Deze enorme pomp van 3,5m hoog en een gewicht van ruim 24 ton is eerst geplamuurd, vervolgens in primer gespoten en tenslotte afgelakt in een speciaal voor Rodelta ontworpen een 2 komponenten kleur. Met een capaciteit van 18.000 m3/u, 600RPM, motor vermogen van 7.2Mw en een opvoerhoogte van 110m is deze grote jongen een gigantische blikvanger waar ze erg trots op mogen zijn. De openingen in de pomp zijn afgedekt met geprinte dibondpanelen met RVS uitstraling. De pomp wordt tentoongesteld in de stand van Rodelta op de Aqua Nederland Vakbeurs op 13, 14 en 15 maart 2018 in Gorinchem. Nadien zal de pomp een prominente plek krijgen voor het bedrijfspand in Almelo.

Meer weten over de Up Large? Bekijk hier de productpagina op de website van Rodelta

06 mrt 2017
+

Bekijk onze nieuwe website

Nieuwe website online
Eindelijk durven we het van de daken te schreeuwen; onze nieuwe website staat online! We willen met deze site graag laten zien waar onze mogelijkheden liggen en houden je op de hoogte van de actuele projecten. Uiteraard vindt je hier ook informatie over onze diensten, producten en wandel je via de virtuele tour eenvoudig door ons pand. We nodigen je uit om te ontdekken wat we voor jou kunnen betekenen!

 

09 jan 2017
+

Ontwerp en belettering wagenpark – Waterschap Vechtstromen

Het ontwerp en de realisatie van de fleetmarking voor Waterschap Vechtstromen hebben wij in de laatste maanden van 2016 mogen uitvoeren. Een aantal veiligheidseisen en praktische redenen heeft de klant doen besluiten om een deel van het wagenpark te voorzien van minimalistische, maar herkenbare belettering. Op die voertuigen is daarom ook reflecterende veiligheidsmarkering geplakt en zijn meerdere achterruiten getint. Het andere deel van het wagenpark springt juist in het oog dankzij full-colors met fotografie uit het veld. Omdat veel mensen nauwelijks weten wat een waterschap voor ons betekent, hebben ze meerdere diensten op beeld vastgelegd. Wij hebben dit in ontwerp vertaald naar een gedeeltelijke full-color belettering van een groot aantal voertuigen in de huisstijl van Waterschap Vechtstromen. Bijgaand filmpje geeft een indruk van 2 drukke maanden, waarin wij ruim 50 voertuigen hebben geplakt.