Spuiten

Van natlak tot …

 

A.S. Paint is als spuiterij sinds 1994 actief en staat voor kwaliteit, snelle levertijden en eerlijke prijzen. Ook voor schadeherstel bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben de beschikking over 2 volledig geautomatiseerde spuitcabines die voldoen aan de nieuwste milieueisen en voorzien zijn van een uitgebreid railsysteem.

 

Hoge kwaliteit

Snelle levertijden

Eerlijke prijzen

 

Faciliteiten
We hebben de beschikking over 2 volledig geautomatiseerde spuitcabines die voldoen aan de nieuwste milieueisen en waarbij de grootste is voorzien van een uitgebreid railsysteem. De kleine spuitcabine heeft een afmeting van 8 meter lengte en een breedte van 3,5 meter en 3 meter hoogte. Hier behandelen we o.a. luxe auto’s kleinere bedrijfswagens, keukens, motoren, brommers, scooters, fietsen en allerlei andere onderdelen wordt hierin gespoten. Onze grote spuitcabine met een afmeting van 20 meter lengte 5 meter hoogte en 5 meter breedte worden niet alleen complete vrachtwagen combinaties of opleggers in gespoten maar ook containers allerhande industriële producten of stadsbussen van b.v.b. Syntus worden hierin behandeld. In onze eigen kleurmengerij kunnen we ieder gewenste kleur op maat maken.

ISO normen
Cabines zijn dusdanig stuurbaar dat er op elke gewenste temperatuur en luchtvochtigheid gespoten kan worden waarna een droging tot 60 gr. Celsius gerealiseerd kan worden. Dit maakt het voor ons mogelijk dat we ook werkzaamheden op een hoogwaardig industrieel niveau kunnen verrichten. Hierbij behoren vaak extra handelingen zoals het maken van laagdikte rapporten, juiste glansgraad verwerking, vocht en zouttesten enz. enz. Hiervoor heeft A.S. Paint dus de juiste middelen en mensen in dienst die via ISO normen en Kiwa keurmerk werken. Bovendien kunnen we door onze werkwijze en korte lijnen zeer snelle levertijden garanderen.  Een optimale prijs-kwaliteitverhouding staat hierbij voorop. Voor verdere vragen of info kunt u vragen naar een van onze mensen op de industrieafdeling.

Neem contact op over spuiten